Tips&Triks

Tips & Triks

Bli kjent med folk i miljøet


Finn grupper på nett du kan bli med i, både i Norge og i verden. På denne måten kan du lære mye og bli kjent med mange fine folk som både vil hjelpe deg og råde deg.Å bli med i en clan er også en fin opplevelse. Det kan ta tid før du finner klanen for deg, og du må finne ut av hva slags spiller du er før du finner den som passer til deg. Men når du finner den riktige, vil den gjengen gjøre spillet mye bedre.


Hvis du heller holder deg til  nærområdet, prøv å få med en venn, nabo eller familiemedlem. Det er mange fine turer å gå eller bilturer å dra på, og ekstra gøy når en når mål sammen.

Ta vanskelige badges først


Etterhvert som du begynner å spille vil du se at du kan samle på "badges", noe de fleste gjør. Før du i det hele tatt begynner å legge ut ting og spille så mye, se hva du må gjøre for å tjene "314 badgen". Denne blir bare vanskeligere og vanskeligere å ta når du kommer mer inn i spillet. Til slutt ender det opp med at du aldri kommer til å få den, for du vil tjene for mye poeng på en dag til å klare den.

Få deg premium


Yup, det er verdt det. Bare muligheten til å bruke filter vil gjøre en stor forskjell i spillet ditt. Slippe å se alle du allerede har cappet, bildet blir ryddigere. Du kan også

filtrere og søke spesielle sorter når du trenger det.


Med premium kan du også få QRew status. Noe man som regel trenger

til Clan Wars (L3 og høyere). Dette gir deg muligheten til å reparere og replassere gamle munzees, eller bare verifisere de som ikke har blitt funnet på over ett år fortsatt er der.

Magnet på elemental


Hvis du bruker en magnet på en elemental, vil du kunne få en del poeng, pluss at du vil fylle opp en Qrate fortere.


En magnet vil tiltrekke seg 3 separate bouncers.

For hver bouncer du capper, vil det komme

1-3 scatters på en greenie.

Hver og en av de igjen vil gi deg 1-3

virtuell scatters.

Lag en "felle"


Mange munzee's ender opp med "scatters", det  vil si at etter du har cappet den, så vil den dele ut 1-3 nye munzee`s på kartet. Det kan lønne seg å ha 3 stk greenies veldig nære hverandre, slik at de som eventuelt scatters utover blir kontrollert til et ønsket sted som er enkelt for deg.


Feks:Dette er en catapult. Når den cappes vil den skyte ut tre steiner til greenies i nærheten. Hvis disse er i et område som er enkelt for deg å nå, sparer du tid når du skal cappe dem.


Tre greenies nære hverandre lønner seg også når man feks capper en void.


Samme prinsipp gjelder for vanlige virtuelle. De vil tiltrekke seg virtuelle scatters.Bli med i en klan


Å bli med i en klan er ikke bare sosialt, men det lønner seg også fordi man tjener gratis stæsj ved å nå diverse levels.


Level 1 er for nybegynnere og pleier å være greie mål å nå. (det er både personlige og felles mål, alle som er med må nå sine personlige mål for det level som klanen bestemte seg for å nå for å få premier)

Level 5 er det vanskeligste og det kan være en utfordring å nå hvis du ikke har spilt en stund og bygget opp spillet på stedet du bor.

Fysiske greenies og snø/vinter


Her oppe i nord kan snøen og kulda være en utfordring. Når du skal feste greenies, husk å feste dem høyt nok, slik at de ikke blir dekket av snø om vinteren.


Når det fryser vil ikke klistremerkene feste så godt, varm opp metallet litt med fingrene og tørk av med papir så det blir helt tørt, før du prøver å feste den.

Ha alltid med deg greenies!


Uansett om du skal på planlagt munzee tur eller ikke, ta alltid med deg greenies. Plutselig kommer du til et fint sted som fortjener en munzee.


TIPS: Bruk en gammel snus-eske til å oppbevare greenies. Enkel å ta med i lomma og åpne/lukke.

   Når går mitt premium medlemsskap ut?


For å se når ditt premium medlemsskap gåt ut, kan

du gå inn i appen, trykk på meny knappen, så på

"Help &Info" og der står datoen nederst på siden.


Du finner det også ved å gå inn på profilen din i appen og trykke på stjernen ved avataren din.

Skylands & Trehytter

Så fort du finner ut at du liker spillet, og vil få mer ut av det, kjøp deg en Skyland og ei Trehytte. 


Skal du spille i en Clan   lønner det seg ihvertfall å ha dette i lengden.


En magnet på en av disse vil gi deg 6 stk bouncers,  som vil gi deg ca 1200 poeng hver dag. Hver av dem kan kun cappes EN gang om dagen.


Deploy!


Legg ut, mye. Over hele verden! Finn deg gardens du kan legge ut i, bytt med folk du blir kjent med, finn steder med stor aktivitet.


Ved å investere i utlegg, vil du få poeng frem i tid og være med på å bygge opp Munzee.

Ikke ta alt på en gang


Anbefales på det STERKESTE å ikke ta alt i nærheten av deg i starten. La noe av hver type være igjen. Du vil trenge dem senere i spillet. Ta noen her og der for å se hvordan de fungerer, og ta heller en liten tur lengre unna for en dag hvis du vil få opp poeng og virkelig spille før du starter for fullt.

Tenk over hvordan du bygger opp spillet


** Få hjelp av andre til å legge ut POI`s for deg, de du legger ut selv kan du ikke cappe. Få på plass 5-10 stk nær der du bor/jobber hvis mulig.


** Lag en liten garden i nærheten, eller få hjelp av noen til å lage en for deg. 100-150 stk er nok, bruk helst vanlige virtuelle med noen air, void og electric mysterier innimellom. Legg ut hagen din på facebook (Virtual Gardens) for å få andre til å deploye for deg.


** Deploy vanlige greenies nær der du bor, men noen innslag av earth/fire/water/air mysteries. Disse vil tiltrekke seg bouncers og fange opp scatters som nevnt i "Lag en felle" over.


**Legg ut lengre turer med greenies hver måned som er lette å gå, dette vil føre til at andre som spiller kommer til deg og tar de du har lagt ut (poeng til deg) og de tiltrekker seg bouncers. Legg ut andre greenies på steder som folk kanskje ikke drar til så ofte som du vet blir liggende i minst ett år uten å bli cappet, har du Qrew status da, kan du cappe dem (til og med dine egne) til 100 poeng per stykk de dagene i måneden det er Qrew.