Nyttige Linker

Nyttige Linker

Facebook grupper

Munzee Watercooler


Gruppe på facebook med folk fra hele verden. Her får man god hjelp hvis man lurer på ting, men også mange hyggelige samtaler, tips, linker til nye ting og blogger. Mye oppdateringer på det som skjer akuratt nå.

Munzee i Norge
Norsk facebook gruppe. Desverre veldig lite brukt, men blir vi fler som spiller i Norge tipper jeg at denne gruppen også kan blomstre opp. Skriver du noe her vil du som regel få svar uansett.

Munzee Clan Transfer Market


Hvis du spiller i Clan Wars, kan du ved å bruke denne gruppen lete etter en ny clan. Enten sjekke hva andre har lagt ut, eller søke etter selv. Hvis du har lagdet deg din egeb klan kan du også etterlyse nye medlemmer her.

Munzee Gardens


Her finner du gardens som andre spillere har laget og som ønsker hjelp til å fylle. Du kan velge deg en hage å legge ut i, be om hjelp til å lage din egen hage og så legge ut din hage her etterpå. De fleste er veldig greie og hjelpsomme. Engelsk side.

Munzee Maniacs Podcast


Gruppa til en podcast som blir laget av en amerikaner bosatt i Kina og kameraten hans.

CuppaZee


CuppaZee er en veldig bra app for deg som ønsker å holde statistikk på spillet, sjekke poeng, hvilken mewrker du har og kan tjene, holde orden på klanen, alt. Kan ikke få rost dette prosjektet nok, det er en ung mann som driver siden gratis, og han kjører alt på donasjoner. Appen er gratis å bruke.