Munzee

Munzee


For å kunne spille munzee må du laste ned appen til mobilen din i feks google play butikken Spillet er forsåvidt gratis, men som med alle hobbyer/spill så er det mange muligheter som gjør det artigere, som da koster penger.


Målet er forskjellig fra person til person, det spørs hvordan du liker å spille. Noen vil opp i level, da må du score poeng ved å scannet QR koder og ta virtuelle munzees. (Kalles capping) Det finnes forskjellige badges å samle på, disse ser du inne i appen og det er utrolig mange man kan jobbe seg opp mot.


QR kodene (alle firkanter på kartet) er fysiske brikker i spillet, her må du bort til stedet klistremerket er festet til og scanne den med scanneren i appen. De du ser som dråpeaktige/runde er virtuelle og kan cappes på maks 90m avstand (med noen forbehold)


Det er utrolig mange forskjellige typer, og alle typene reagere forskjellig på at du capper dem. Noen gir poeng, ikke noe mer. Andre vil spre enda fler munzee rundt på kartet som du kan jakte på.


Munzee premium koster ca 300kr i året. Du kan kjøpe klistremerker (QR koder) du selv kan legge ut (disse er også tilgjengelig gratis på nettsiden, men du må da printe ut selv, og sørge for at de er vanntette) og du kan feks kjøpe POBs (Player Owned Bouncers) som er en del av spillet som gir deg som eier poeng når andre finner den.