Hvordan spille munzee?

Hvordan spille Munzee?

Det første du må gjøre er å laste ned munzee appen. Uten den får du ikke spilt.

Lag deg en konto med et brukernavn du kan stå for og åpne kartet.

Nå er alt klart til å begynne å score poeng!


Mens du prøver deg litt fram på hva du kan scanne, hvordan du tjener poeng og hvordan det fungerer vil du finne ut av litt og litt. Det kan bli mye i starten, så ta det rolig og venn deg til hva de forskjellige munzee`ene gjør og reagerer.

Det er selvfølgelig mange måter å spille på. Du kan spille alene, score poeng og samle badges (merker). Du kan spille veldig sosialt ved å bli med i en clan, der velger du hvor vanskelig du skal spille hver måned og tjene deg nye brikker til spillet.


Noen spiller veldig aggresivt og konkurrerer med andre om å bli best i forskjellige ting, man kan jobbe seg opp til å bli best i verden på poeng, merker osv eller beste clan.


Du vil finne ut av etterhvert hva slags spiller du er og hva du liker.

En ting du må bestemme deg for er hvor mye du vil bruke på dette. For det koster å spille munzee.


Ja, det kan spilles gratis, så absolutt, men det er bygd opp til at munzee skal tjene penger (det er jo en bedrift som skal betale sine regninger) og de bygger opp spillet slik at hvis du vil ha de fleste badges, være med i høye levels i klaner og henge med så må det brukes penger.


Jeg vil påstå at skal du spille med andre (klan) og ikke bare for deg selv, må du regne med å bruke penger.

Jeg har laget en side her som heter "Tips & Triks", den kan være lurt å lese. Der har du flere småting du kan gjøre for å best bygge opp spillet.


Anbefaler deg å skaffe deg dette i starten:

- Premium medlemsskap ($30)

- Skyland ($10)

- Trehytte ($10)

- 50 til 100 stk Greenies ($0,50 stk)


Fest trehytta nære der du bor, jobben eller er veldig ofte. Andre som spiller Munzee må kunne komme til og scanne den, den er ikke din personlige munzee, men gjør det lett for deg selv ved å ha den nære huset ditt. Du kan da lett scanne den når som helst, skulle det lande mange bouncere på den. Du kan scanne den en gang om dagen, også derfor burde du ha god tilgang til den.

Skylanden er en virtuell, så den kan du ha litt lenger unna, men ha den likevel nære der du er ofte. Den kan cappes på 300m avstand.


Premium trenger du slik at du kan bruke de veldig fine filterene i appen. Når du capper mer og mer, vil kartet ditt bli veldig fullt av røde (cappede) munzee, og når du legger ut selv vil disse også vises (som grå munzee). Så når du bruker filteret som gjemmer både dine egne (som du ikke kan ta uansett) og de du allerede har tatt, så vil kartet være rent og enkelt å lete på når du skal finne en spesiell munzee eller ta en bouncer.


Greenies gir ikke mye poeng på hverken utlegg eller cap. Men, de er veldig kjekke å ha i området. Du trenger dem når bouncers skal lande

på dem, eller når du capper en annen som da sender ut scatters som da vil lande på vanlige greenies. Greenies er også nødvendig hvis du vil fylle en Qrate, selv om alle fysiske teller til dette så kan greenies hjelpe veldig mye.


Bli gjerne medlem i munzee grupper på facebook sånn at du enkelt kan spørre om ting du lurer på, de fleste er veldig hjelpsomme.